Wedstrijdverslag Sportlust JO14-3 tegen VVH JO14-2


JO14-2 is zaterdag 10 oktober goed begonnen aan het weekend!
In de wedstrijd uit in Woerden tegen Sportlust JO14-3 bij een graad of 10°C en een lekker zonnetje in kwamen ze goed uit de startblokken en hadden ze de eerste tien minuten de overhand, maar dit leidde niet tot doelpunten.
Daarna ontsnapten ze met wat geluk toen de doorgebroken, snelle spits van Sportlust de bal tot twee keer toe links voorlangs schoof.Met het vizier op scherp scoorde Sportlust daarna maar liefst 3x uit een counter.
Nadat onze Gijs een eerste afstandsschot over zag gaan, krulde hij met links een tweede bal in de linkerkruising en ging het team met een 3-1 achterstand de rust in.
De tweede helft trok VVH het inititatief weer naar zich toe. Helaas scoorde Sportlust toch de 4-1 toen hun speler eerder bij de bal was, nadat een schot in eerste instantie was gestopt door onze keeper.
Ondanks dat een wedstrijd op gras toch wat zwaarder is dan op kunstgras en ook wat onwennig, gaf JO14-2 niet op.
In tijdsbestek van 10 minuten vol gas betaalde een speloverwicht zich uit en werd de 4-1 achterstand omgebogen in 4-5 voorsprong!
Mede omdat Sportlust wat van slag was liep VVH JO14-2 zelfs uit naar 4-8 (Lieke 3x, Steven 2x, Masie en Simon). De afstandsschoten van Steven (onderkant lat) en van Simon (als gelegenheidslinksback na een blessure van Manouk) en de goals na mooie combinaties tot in de 16 waren Sportlust te machtig.
Als kleine pleister op de wonde lukte het de Sportlust-spits toch nog een keer alleen voor de keeper te komen en de eindstand in deze sportieve wedstrijd op 5-8 te brengen.