Website Commissie wordt “ICT Commissie”


De Website Commissie van onze club gaat van naam veranderen!

Al een aantal jaren is het beheren van onze website (www.vvhaastrecht.nl) slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden die door de commissieleden worden verricht.

Daarom wordt in de nieuwe naam vooral meer nadruk gelegd op het verzorgen van communicatie binnen VVH.

Dat gaat dan o.a. om het beheren van e-mail adressen, het installeren, inrichten en aanpassen van computers/laptops die binnen de club in gebruik zijn, maar ook om de social media waarvan de club gebruik maakt (Facebook o.a.). Verder behoort ook het beheren van Sportlink, dat voor het automatisch vullen van de website met programma’s, standen, indelingen van teams en faciliteiten en planningen voor onze TC (en leiders/trainers) zorgt en het actueel houden van onze narrowcasting (informatieschermen in kantine), tot de taken van de commissie.

De website blijft voor de vereniging en de commissie verder nog altijd het kloppend hart van VVH, waarin bijna alle communicatie samenkomt. Dat blijft dus uiteraard nog altijd een van de belangrijkste taken van de nieuwe ICT Commissie !!!!

Onze commissie is recent uitgebreid met de komst van Dennis van Duijn (“Meester Dennis”). Dennis gaat zich o.a. bezig houden met het actueel houden van onze website en Facebook.

Walter Groenendijk heeft onze commissie helaas moeten verlaten. Zijn overvolle agenda liet werkzaamheden voor de commissie niet langer toe.

Het nieuwe email adres word dan ook: ictcommissie@vvhaastrecht.nl het website email adres blijft vooralsnog ook gewoon bestaan.

ICT Commissie VVH