VVHaastrecht gaat loten verkopen met de Grote Clubactie


Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor “het verduurzamen van ons clubgebouw en nieuw trainingsmateriaal”. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je hier Clubactie – Verkoopboekje .
Online verkoop
Dit is voor de oudere jeugdleden. Zij kunnen via hun eigen pagina die per 18 september actief komt een QR code delen met vrienden, familie etc., daarmee kunnen zij hun loten gaan verkopen. Simpel en snel dus!
Hoe dit werkt, kun je hier zien Online – Grote clubactie
We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.