VVH wint Jan Lingen Bokaal voor 2e keer op rij!


Door een 4-2 overwinning in de finale op gastheer Gouderak heeft VVH zaterdagmiddagj.l. het toernooi om de Jan Lingen Bokaal gewonnen.
Donderdagavond was al met 1-0 (treffer Thijmen Raateland) gewonnen van “buur” Stolwijk in een mini El Vlistico. Daardoor kwam VVH in de finale terecht tegen Gouderak dat “buur” Moordrecht versloeg met 3-1.
In de finale was VVH duidelijk de betere ploeg. In de eerste helft werd een 0-1 voorsprong genomen door een treffer van Thijmen, waarna de thuisploeg verrassend uit een spaarzame tegenstoot de verrassende gelijkmaker aantekende. Nadat Thijmen een penalty had gemist nadat hij zelf was gevloerd in het strafschopgebied, tekende Joran (Borst) nog voor de pauze voor de 1-2 voorsprong.
In het 2e bedrijf werd er wat gewisseld in de experimentele VVH ploeg en uit een hoekschop werd het zowaar wederom gelijk; 2-2.
Daarna stelde onze hoofdmacht alsnog de zege veilig door treffers van wederom Thijmen en Joran.
Zo werd de Jan Lingen Bokaal voor de 2e keer in successie door geel-zwart opgehaald bij V.V. Gouderak.

Opstelling VVH

Tuinenburg; J. Wolff (Honkoop), D.de Bruijn (C), Vloedgraven, M.de Bruijn; Schoonderwoerd, Borst, Van der Stok (M. Dongelmans), Van Leeuwen; Harmsen (Kalmeijer), Raateland.