VVH Kleurde Oranje maandagmiddag!

Nederland speelde zijn eerste wedstrijd tegen Senegal om 17:00 uur.

De teams (JO8 t/m JO12) die normaal gesproken op dit tijdsstip moesten trainen werden door de trainers uitgenodigd

om met de andere teams de wedstrijd te komen kijken, In de rust kregen de kinderen patat aangeboden door de SPONSORS van VVH.

Het was een redelijk saaie wedstrijd om te zien maar Nederland hield zich sterk en Gakpo was de man die in de 84ste minuut kon scoren, dit was dan ook in de hele buurt te horen! In de verlenging scoorden Nederland nogmaals, dit keer was het Klaassen die hem binnen schoot! Het was een zeer geslaagde middag!

Wij bedanken de vrijwilligers die deze middag de aankleding hebben gedaan en het eten hebben geregeld maar ook de trainers voor de organisatie, daarnaast bedanken we de sponsors van VVH voor het eten.