VVH JO9-2 handhaaft zich in middenmoot

De dagen worden korter en de ochtenden kouder, zo was afgelopen zaterdag te merken. De thermometer had moeite om in de dubbele cijfers te komen en dit zorgde ervoor dat de koffie gretig aftrek vond op sportpark Woerden. Ook de talenten van JO9-2 hadden moeite om de motor aan de praat te krijgen, ondanks dat ze deze dag een kwartier langer hadden geslapen.

Terwijl de laatste supporters nog zochten naar een goed plekje langs het veld, werd bij de Haastrechtenaren hardhandig de slaap uit de ogen geschoten. Tegenstander Woerden liet direct zien over veel schotkracht te beschikken en de 1-0 vloog tegen de touwen. Onze helden hadden moeite om in de wedstrijd te komen en waren ook wel een klein beetje onder de indruk van de fysieke kracht van de tegenstander. Daarbij leken de overtuigende overwinningen in de afgelopen weken enige gemakzucht in de ploeg te hebben gebracht. Woerden JO9-2 maakte hier dankbaar gebruik van en liep in de 1e helft uit naar een 4-0 voorsprong. De rust was hard nodig en de glaasjes limonade deden hun dorstlessende werk.

De 2e helft zou een totaal ander wedstrijdbeeld geven. Als team ging VVH JO9-2 op zoek naar eerherstel. Ze hadden hierbij evenwel eerst een tegenvaller te incasseren, 5-0. Hierna knokte de ploeg zich echter in de wedstrijd. Al snelde resulteerde dit in de 5-1 van Tim, na een goede actie van Laura. Sil gaf de ploeg nog meer vertrouwen en door de 5-2 aan te tekenen na een assist van Vanessa. Achterin mengde Daryan en Kaine zich heldhaftig in de fysieke strijd, in de rug gesteund door de sluitpost Rylan. Het verdedigingsduo maakte veel aanvallen onschadelijk en Rylan verrichte waar nodig katachtige reddingen. Helaas was de 6-2 niet te voorkomen, maar als reactie sleurde Jens zijn ploeggenoten weer mee in de aanval en uit zijn voorzet tikte Sil de 6-3 binnen. Het slotakkoord was voor Woerden met de 7-3. Hiermee eindigde de 2e helft in 3-3. Een sterk herstel van jonge ploeg, die zich ondanks de nederlaag handhaaft in de middenmoot van de 5e klasse.