VVH is trots op zijn sponsors: COMPASS NIEUWE GOUDSPONSOR!

Wim Schoonderwoerd van Compass hoefde niet lang na te denken over de vraag vanuit de sponsorcommissie om de nieuwe goudsponsor van VVH te worden. De maatschappelijke betrokkenheid bij de plaatselijke voetbalvereniging speelt voor Compass daarin een grote rol. Er werd al snel accoord gegeven op het voorstel en op zondag 20 mei jl., tijdens de thuiswedstrijd van het 1e elftal tegen Blijdorp, werd het goudsponsorcontract ondertekend door Wim Schoonderwoerd namens Compass en Yolanda van Beek namens de sponsorcommissie.

De expertise van Compass ligt in energie, communicatie & ITS. Meer informatie over de diensten van Compass kunt u vinden op www.compass.nl.

Vestiging Haastrecht: Compass Infrastructuur Nederland B.V., Steenbakkerstraat 3, 2851 AX Haastrecht

088-0111600/info@compass.nl

Namens Voetbalvereniging Haastrecht bedanken we Compass voor het vertrouwen en de sponsoring!

Sponsorcommissie Voetbalvereniging Haastrecht