VVH is bijna jarig!


“Jubileum pagina geopend!!”

Beste geel-zwarte vrienden en vriendinnen,

Over een paar weken is het zover. Dan zal onze club exact 100 jaar bestaan en dat zou normaal gesproken groots gevierd gaan worden. De jubileumcommissie en het bestuur van VVH hadden flink uit willen pakken om 21 april 2021 niet zonder slag of stoot te laten passeren.

Maar helaas…………….het is allemaal anders gelopen. Vanuit China kwam een vervelend virus overwaaien naar alle continenten op onze aardkloot, waardoor het “normale leven” al geruime tijd behoorlijk beperkt wordt.

Er mag niet meer in competitieverband gevoetbald worden en ook het trainen, bij met name onze seniorenteams, is behoorlijk aan banden gelegd. Onze kantine, als ultieme ontmoetingsplaats voor onze leden, is gesloten en het is nog altijd niet duidelijk wanneer we elkaar weer mogen ontmoeten op “Nieuw Wilgenoord”.

Toch willen we onze verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. We mogen de jarige alleen niet in levenden lijve komen feliciteren en dus moet er gezocht worden naar andere mogelijkheden om de verjaardag wat op te leuken!

Er wordt op de website van VVH (https://www.vvhaastrecht.nl) nu een jubileumpagina ingericht. Op die pagina zullen vanaf nu met enige regelmaat foto’s geplaatst worden die de rijke historie van de club onder jullie aandacht zullen brengen. Het zal een reis worden door de afgelopen eeuw heen……..

Verder zullen er ook regelmatig op de Facebook pagina van VVH foto’s geplaatst worden. Daar zal ook gevraagd worden om een interactieve opstelling van jullie als leden. Er zullen familieleden, vrienden, kennissen en gebeurtenissen voorbij komen, waarvan het leuk zou zijn als jullie je eigen herinneringen daaraan met ons zouden willen delen.

Verder nodigen wij jullie graag uit om foto’s, waaraan voor jullie een herinnering verbonden is met VVH, met ons te delen op mailadres website@vvhaastrecht.nl en geef dan ook vooral aan, om welke herinnering het gaat!

En……..we zouden het heel erg leuk vinden als jullie filmpjes zouden willen maken met behulp van de smartphone, waarin jullie de “eeuwling” feliciteren en wellicht een herinnering met ons willen delen over VVH. Die filmpjes kunnen dan ge-upload worden op https://vvhaastrecht.club/s/VVH-100 . Hopelijk willen jullie hier massaal  je medewerking aan verlenen. Dat zou nu al hartstikke leuk zijn en we kunnen dan een mooie collage van alle filmpjes maken, zodat we deze ook in een later stadium kunnen laten zien, als het jubileum alsnog groots gevierd gaat worden.

Wij hopen op jullie medewerking en wensen iedereen veel plezier bij het bezoeken van de jubileumpagina van onze club. Er zullen regelmatig nieuwe berichten en/of foto’s op geplaatst gaan worden. Veel plezier alvast met de voorpret!!!

Bestuur/Jubileumcommissie/Website commissie VVH