VVH 1 verliest eerste bekerwedstrijd

Na 2 goede resultaten in oefentoernooi bij Gouderak (1e prijs) en Be Fair (2e prijs) was zondag de eerste bekerwedstrijd tegen Nicolaas Boys.

In zonnige Nieuwveen, waar op gras gespeeld werd,  waren de eerste 10 minuten bepalend voor de eindstand.
In de 5e en 10e minuut maakte Nicolaas Boys via 2 afstand schoten de 1-0 en 2-0 binnen. Daarna was Haastrecht die nog voor rust probeerde de aansluittreffer te maken,  maar verder dan een kopbal op de lat van Lars kwamen ze niet.
Na rust hetzelfde spelbeeld, Haastrecht zoekend naar een doelpunt en dit werd in de 10e minuut beloond met een doelpunt van Thymen. Haastrecht blijf proberen en de gelijkmaker leek in aantocht. Halverwege de 2e helft werd er een drinkpauze ingelast en daarna veranderde het spelbeeld. Nic Boys had de wedstrijd onder controle. De laatste 10 minuten speelde Haastrecht 1 op 1 achter om de gelijkmaker te forceren. Dichtbij een doelpunt kwam Haastrecht niet. Maar ook Nic Boys vergat de trekker over te halen.
Eindstand 2-1
Opstelling; Rob, Jos, Danny, Job, Romeo (Marnix 60), Joep, Joran (Joeri 45), Bjorn (Jari 45), Kelvin, Thymen en Lars