VVH 1 Kampioen !!!!!!


Wel al gehoopt misschien, maar eigenlijk nog niet verwacht, is ons 1e elftal gisteren (zaterdag 21 mei) kampioen geworden in de 4e Klasse zaterdag KNVB, door in een demonstratie partij voetbal het Goudse GSV te declasseren en te trakteren op een 8-0 nederlaag! Hulp werd verder geboden door onze buren uit Stolwijk. De enig overgebleven concurrent van VVH, Bergambacht, kwam daar niet verder als 0-0, waarna VVH officieel niet meer te achterhalen is met een voorsprong van 8 punten en nog 2 wedstrijden te gaan.

De geel-zwarten lieten in de “kampioenswedstrijd” vanaf het begin zien aan GSV dat er niets te halen viel op Nieuw Wilgenoord. Na 3 minuten werd de score al geopend, bij rust was het al 3-0 en na de rust werd de score dus nog verder uitgebouwd naar 8-0!

De grootste tegenstander in de afgelopen seizoenen bleek Corona. Daardoor kon VVH de ambitie niet eerder waar maken om zo spoedig mogelijk na de overstap van zondag- naar zaterdagvoetbal te promoveren naar een iets hoger niveau, de 3e Klasse KNVB.

Onder leiding van de technische staf, bestaande uit trainer Marco Versloot, assistent trainer Mo Darrazi, elftalbegeleider Jason Wolff, technisch directeur John de Bruijn en assistent scheidsrechters Cees van der Stadt en Jacco van der Wouden, werd in de competitie een geweldige serie neergezet, waarin 64 punten werden gehaald in 24 ontmoetingen en waarin meer dan 100 goals werden gescoord. Geel-zwart werd bovendien ongeslagen kampioen!

Nadat duidelijk was geworden dat het kampioenschap VVH niet meer kon ontgaan, barstte een groot feest uit op het veld en werd de titel met de aanhang uitbundig gevierd. Voorzitter Bert van Slooten kwam vervolgens aan de aanvoerder van het kampioenselftal, Stephan Bakker, de kampioensschaal overhandigen. Hij had hiervoor de speciale assistentie ingeroepen van oud trainer, begeleider, bestuurslid en oersupporter van VVH 1, Hans Bras.

Daarna vloeide de champagne rijkelijk en werden er “enige biertjes” genuttigd op het terras bij de kantine. Trainer Versloot kreeg daar nog een bierdouche en middenvelder en sterkhouder Joeri Stauthamer hield nog een imponerende speech, waarin hij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit kampioenschap bedankte.

De selectie werd vervolgens nog rondgereden door ons pittoreske stadje op de onvermijdelijke “platte kar” (bedankt “Stokkie”) en daarna werd nog doorgefeest in HdH tot in de kleine uurtjes.

Kampioen worden in het jaar waarin de inmiddels 101 jarige haar eeuwfeest binnenkort mag gaan vieren is uiteraard het allermooiste cadeau voor de eeuwling! Wij wensen ons 1e elftal het komend seizoen veel succes in de 3e Klasse.

Van harte gefeliciteerd namens bestuur, leden, sponsors en alle anderen die VVH een warm hart toedragen!

Kampioensteam VVH 1
Staand v.l.n.r.
Marco Versloot (trainer), Cees van der Stadt (ass.scheidsrechter), Lucas Reichard, Tygo Vianen, Robert Dongelmans, Thijmen Raateland, Rob de Wit, Job Vloedgraven, Joep Wijnands, Danny de Bruijn, Niels Mulder, Jason Wolff (elftalbegeleider).

Zittend v.l.n.r.
John de Bruijn (Techn.directeur), Joeri Stauthamer, Bjorn van Leeuwen, Sem de Bruijn, Mark Koorevaar, Marnix Dongelmans, Kelvin Poot, Rogier Schröder, Lars Harmsen, Stephan Bakker, Mo Darrazi (ass. Trainer)