Vrijwilligers Valencia voetbalkamp


Vandaag precies vier weken geleden hebben we op vv Haastrecht voor het 5de jaar het Valencia voetbalkamp kunnen organiseren. Dit jaar gelukkig weer met Nicolas de Spaanse trainer en René, Bas en Jorrick van Valencia voetbalkamp. Iets minder aanmeldingen dan andere jaren maar de kinderen en trainers waren even enthousiast als anders.

Gelukkig wordt het vaste team ondersteund door heel veel vrijwilligers, zonder hun gezellige en formidabele inzet zou dit voetbalkamp op de manier zoals wij het doen bijna onmogelijk zijn. Mijn dank naar onze vrijwilligers is dan ook onmetelijk groot.

Buiten deze vrijwilligers wil ik ook mijn waardering en dank uitspreken naar de vaste groep die maanden van tevoren al bezig zijn met het regelen van het kamp. Op onderstaande foto ziet u staan onze jongste telg Kelvin den Boer hij vervangt sinds dit jaar Jasper Dijkhof, Jasper nog ontzettend bedank voor de afgelopen 4 jaar. Kelvin doet allerlei ondersteunende taken. Verder ziet u Armand Hendriks, onze fotograaf dit jaar in samenwerking met Cindy van Rooijen, hij verzorgt de updates van de sociale media en de VVH site en allerlei andere ondersteunende taken.Lejan Duran die niet op de foto staat als afgevaardigde van het bestuur en waar wij eventueel onze vragen kunnen stellen. Marjolein Tukker die al jaren fantastisch werk doet met het regelen van de keuken, het in de gaten houden of alles wel voldoende op voorraad is. Haar ontgaat geen detail overigens ook niet tijdens de vergaderingen…Dan staat ook ondergetekende op de foto, het regelen van de sponsoren voor het kamp, het contact met het team van Valencia voetbalkamp samen met Lejan, het stukje socializen met de ouders/begeleiders van de kinderen in de hoop dat de mond op mondreclame positief verspreid wordt voor de volgende jaren, en het enthousiasmeren van iedereen die bij het voetbalkamp betrokken is.

Wij hebben als team ons jawoord gegeven voor een 6de jaar Valencia voetbalkamp. Wij hopen dan weer op zo een super enthousiaste groep vrijwilligers en evenzovele sponsoren. Dat waren dit jaar; Topbloemen.nl, Portofino pizzeria & grillroom, Cafetaria Hapsikee Gouderak, van der Voet assurantiën, Hoofdsponsor Coop Haastrecht en de Goudse scholengemeenschap Leo Vroman.

Iedereen super bedankt voor zijn/haar inzet en zonder jullie inzet zou het ieder jaar niet zo een succes zijn, mijn dank is enorm groot.
Een fijn voetbaljaar en tot volgend jaar op het 6de Valencia voetbalkamp.

Ruud de Bruijn.