Voorlopige indeling teams 2021/2022


Het afgelopen seizoen hebben we niet zoveel gevoetbald als we zouden willen. De opkomst was bij trainingen en onderlinge wedstrijden echter altijd hoog, maar het was lastig om de beleving vast te houden. Het vreemde verloop maakt het ook voor de TC lastiger om goed in te schatten in welke teams spelers het beste tot hun recht komen. Desondanks zijn we toch tot een goede indeling gekomen. Voor de JO17 volgt de splitsing JO17-1 en JO17-2 op een later moment. Dat is ook zo voor de MO17 en Dames 1, waarvan de namen nu nog niet zijn opgenomen.

We merken wel op dat dit echt een voorlopige indeling is! De eerste weken van het nieuwe seizoen zullen we gebruiken om een beter beeld te krijgen. Dat kan nog leiden tot aanpassingen. Bespreek dat als ouders dan ook goed met jullie voetbaltalenten.

De bekendmaking van leiders en trainers volgt nog op een later moment, maar we kunnen nu al melden dat er veelvertrouwde gezichten zijn gebleven. Ook hebben we al een aantal goede versterkingen gevonden, maar desondanks zijn we nog op zoek naar leiders en trainers. Een mooie kans om invulling te geven aan het verzoek van het bestuur zoals jullie in de brief van hen hebben kunnen lezen. We verwelkomen jullie graag.

De TC

Voorlopige indeling jeugdteams website