Voeg doelpuntenmakers nu eenvoudig toe in de app

Uitslagen, standen… het is je wel bekend dat die informatie allemaal in de app is terug te vinden. Maar hoe zit het nou met de doelpuntenmakers? Of je nou voetbalt, handbalt, korfbalt of hockeyt. Het is voor ouders, fans én voor spelers toch hartstikke leuk om te zien wie er gescoord heeft? Dat kan vanaf nu in de app!

Zien wie er scoort? Pak de app erbij!

Wie staat er bovenaan de topscorerslijst binnen het team? Die verdient wel een leuke prijs toch?! Voor iedereen die gebruik maakt van de app, je kunt vanaf nu zien WIE er gescoord heeft en HOEVEEL doelpunten spelers dit seizoen hebben gemaakt. Zo zijn ouders en fans altijd up-to-date en kunnen spelers zelf via de app op school aan vriendjes en vriendinnetjes laten zien dat zij het doelpunt gemaakt hebben. Hartstikke leuk!

In de app zie je in het menu ‘wedstrijdgegevens’ wie er tijdens een wedstrijd heeft gescoord. En wil je het complete topscorersoverzicht zien? Die zie je bij het betreffende team in de app onder het kopje ‘wedstrijdstatistieken’.

Wie legt de doelpuntenmaker vast?

De teammanager is dé persoon die na de wedstrijd de doelpuntenmakers kan vastleggen. En we hopen dat de teammanagers na de wedstrijd even 3 minuten de tijd nemen dit te doen. Want juist hierdoor wordt het voor de fans en ouders veel leuker om alle wedstrijdinformatie in de app bij te houden.

Hoe de teammanagers  de doelpuntenmakers kunnen vastleggen lees je hier.

Voor meer informatie zie :

Een doelpunt vieren doe je zo!