Vernieuwde website VVH

Welkom op de vernieuwde website van VV Haastrecht.

Update:

Er heeft een update van de site plaatsgevonden, zo zijn de kleuren weer dichter bij de kleuren van de oude VVH Website, tevens is de site uitgebreid met een aantal functionaliteiten:
Een vacature bank, hierop zullen alle vacatures die vacant zijn binnen VVH op verschijnen, deze is te vinden aan de rechter zijkant op het home scherm of onder Club –> Vacatures
De agenda functie is weer terug, ook deze komt vanuit het centrale systeem van VVH, hier komen evenementen, vergaderingen e.d. op te staan.

Verder staan er nog verschillende ontwikkelingen op stapel.
Hou hiervoor de website in de gaten.

——————————————————————————————————————————————————————–

Er hebben een aantal aanpassingen aan de website plaatsgevonden om de website te voorzien van nog accuratere informatie en om het plaatsen van content en het onderhoud aan de website gemakkelijker te maken.

De informatie mbt de teams komt uit het centrale systeem van VVH, dit betekent dat we als vereniging de teaminformatie nog maar op 1 plek vast te hoeven leggen.

De website werkt nu ook beter op tablets en mobiele telefoons en is in combinatie met de voetbal.nl app dé bron van informatie omtrent VVH.

Bar en keukendiensten zullen inzichtelijk zijn via de voetbal.nl app, de handleiding van de app is beschikbaar onder het kopje Roosters op de website.

Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar : website@vvhaastrecht.nl