Vanaf 1 augustus bij VVH contantloos


De afgelopen seizoenen is duidelijk geworden dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de PIN mogelijkheid bij VVH. Vanaf 1 augustus zal worden overgegaan tot het alleen per PIN kunnen betalen. Echter voor de kinderen tot en met 13 jaar (pupillen) zal de mogelijkheid blijven tot 31 december om frisdrank en etenswaren met contant geld te kunnen betalen.

Enkele clubs in de regio gingen ons al voor. De ervaring daar is dat het afrekenen sneller gaat, er geen gedoe meer is met wisselgeld en daardoor minder kansen op fouten. Ook de vrijwilligers van de financiële administratie zijn blij met het nieuwe systeem. De contante geldstromen, wisselgeld, kassalades en afstorten bij de bank en alle risico’s wat dit met zich mee brengt behoren nu tot het verleden.

Op dit moment waarin gesproken wordt van de “Coronacrisis” had het RIVM bepaalt dat sportkantines pas weer open mochten per 1 september 2020, maar dat is nu bijgesteld naar 1 juli 2020.

VVH heeft besloten dat vanaf 1 augustus 2020 consumpties bij VVH alleen met PIN te betalen zijn. (met uitzondering van kinderen die snoepgoed willen kopen – dit tot eind van dit jaar).

Bestuur en barcommissie VV Haastrecht