Valencia voetbalkamp 2018

Jaja, het zit er al weer op. Na drie hele mooie dagen is er een einde gekomen aan het Valencia Voetbalkamp 2018 bij VV Haastrecht.

Met 100 kinderen van 20 verschillende verenigingen hebben we er met zijn allen weer een mooi voetbal feestje van gemaakt.

En wat voor een feestje was het. Tijdens de lunch pauzes met zijn allen dansen op het clublied van Valencia en daarna nog op de Nederlandse muziek die ook op stond (want ja, zelfs de Spaanse trainers waren fan van Nederlandse muziek, wie had dat toch gedacht).

Maar ook tijdens het voetballen op het veld was het een feestje. Om dit te concluderen hoefde jetrouwens geen expert te zijn, met zoveel lachendegezichten was het overduidelijk.

En toen de zaterdag was aangebroken en alle ouders langs de kant stonden te kijken begon dan eindelijk het voetbal toernooi waar de kinderen zo naar uit hadden gekeken. Ondanks het warme weer lieten de kinderen zich niet uit het veld slaan en werd er met veel enthousiasme gevoetbald, waarvan de trainers konden genieten.

En na de prijsuitreiking waarbij door de trainers nog maar eens terecht is benadrukt dat jullie stuk voor stuk winnaars zijn was het dan toch echt tijd om naar huis te gaan en te gaan genieten van een welverdiende zomervakantie.

Nu jullie al deze leuke herinneringen lezen zullen jullie wel teleurgesteld zijn dat het voorbij is, maar….

Wees niet getreurd, volgend jaar gaan we op VV Haastrecht voor het 3e jaar op rij het Valencia Voetbalkamp organiseren.

Na deze fantastische drie dagen hebben we besloten dat we nog een keer zon leuk Valencia Voetbalkamp willen organiseren.

Wat zijn wij als VV Haastrecht blij dat we zoveel enthousiaste kinderen hebben mogen verwelkomen afgelopen 3 dagen, jullie zijn geweldig!

En natuurlijk nog een speciaal dankwoord aan de sponsoren van dit kamp. Supermarkt Coop uitHaastrecht, wat hebben jullie veel eten en drinken geregeld voor de kinderen tijdens de lunch, super bedankt. En Harva International, jullie super bedankt dat we onze doelstelling hebben kunnen waarmaken om elke deelnemer genoeg vers fruit te kunnen aanbieden. De kinderen en trainers hebben er van genoten. Het kamp kon natuurlijk niet worden afgesloten zonder een ijsje voor alle deelnemers. Hiervoor willen wij Van der VoetAssurantien uit Haastrecht hartelijk bedanken.

Het allerlaatste woord willen we richten tot de vrijwilligers en Margreet en Marjolein voor het smeren van alle broodjes, het uitdelen van alle koekjes en pakjes drinken en alle andere klusjes deze 3 dagen. Zonder jullie hulp was het Valencia Voetbalkamp nooit zo’n groot succes geworden als het nu was. Dank dat jullie je zo erg hebben ingezet voor dit evenement!!!

Namens iedereen van VV Haastrecht superbedankt dat jullie er waren, en hopelijk tot volgend jaar allemaal!

Met sportieve groet,

Organisatie voor VV Haastrecht van Valencia Voetbalkampen,