V.V.Haastrecht Eeuwquiz

21 april bestaat onze club 100 jaar. Helaas kunnen we dit om bekende redenen niet zo vieren als we graag zouden willen, maar om toch niet helemaal voorbij te gaan aan dit heuglijk feit organiseert de jubileumcommissie op vrijdag 21 mei om 20:00 een online Eeuwquiz. In deze quiz staan voetbal, Haastrecht en uiteraard het verleden en heden van de club centraal. Wij hopen op deze manier toch samen op een feestelijke manier het 100-jarig bestaan te kunnen vieren! Word jij de nieuwe Professor Haastrecht?

Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 mei. Wij vragen hiervoor om 5 euro inschrijfgeld. In ruil daarvoor verzorgt de club wat te eten en drinken. Meer informatie volgt spoedig. Inschrijven kan door deze 5 euro over te maken naar:

o.v.v. Quiz + “je e-mailadres”

t.n.v. VVHaastrecht

Met geel-zwarte groeten,