Uw zoon/dochter ‘Pupil van de week’?

Beste Ouders

Ook dit seizoen hebben wij bij ons 1e elftal elke thuiswedstrijd een pupil van de week. Een hele leuke en mooie ervaring voor uw zoon /dochter om dit een keer mee te maken!!

Wat houdt dit precies in :

• Uw zoon / dochter wordt bij elke thuis wedstrijd van ons 1e elftal opgewacht door de trainer/leider van het 1e.
  • Hij/zij mag daarna mee naar de kleedkamer om het tactische praatje van de trainer aan te horen hoe ze die middag hopelijk weer zullen gaan winnen.
  • Daarna mag hij/zij meedoen aan het warmlopen en een balletje schieten met de wisselspelers .
  • Na de wedstrijd nog even op de foto met het 1e elftal en hij/zij krijgt dan nog een mooie oorkonde, een zak snoep en natuurlijk een mooie bal met handtekeningen van alle spelers van het 1e elftal .
  • Daarna is het grote feest afgelopen en wordt hij/zij bij de ouders in de clubgebouw terug gebracht.

Het is voor een kind een hele grote belevenis om dit te mogen meemaken.

Hoe komt uw kind in aanmerking voor pupil van de week ??

U kan uw kind opgeven door een mailtje te sturen naar:

petervanharmelen@vvhaastrecht.nl

Er kunnen dit seizoen 13 kinderen in aanmerking komen om pupil van de week te worden .