Uw zoon of dochter Pupil van de week ?

Beste Ouders

Ook dit seizoen hebben wij bij ons 1e elftal de pupil van de week.                                                                                                   Een hele leuke en mooie ervaring voor uw zoon /dochter om dit een keer mee te maken.

Wat houd dit precies  in :

Elke speler van af de j0 -8 tot de jo 13 mag zich opgeven
Uw zoon / dochter wordt bij elke thuis wedstrijd van ons 1e elftal opgewacht door de trainer/leider van het 1e.
Hij/zij mag daarna mee naar de kleedkamer om het tactische praatje van de trainer aan te horen hoe ze deze middag hopelijk  zullen gaan winnen.
Daarna mag hij/zij mee warm lopen en een balletje schieten met de wissel spelers .
Na de wedstrijd nog ff op de foto met het 1e en hij/zij krijgt dan nog een mooie oorkonde een zak snoep en natuurlijk een mooie bal met alle handtekeningen  van het 1e elftal .
Daarna is het grote feest afgelopen en wordt hij/zij bij de ouders in de clubgebouw terug gebracht.

Het is voor een kind een hele grote belevenis om dit te mogen meemaken.

Hoe komt uw kind in aanmerking voor pupil van de week ??

U kan uw kind opgeven door een mailtje te sturen naar:

petervanharmelen@vvhaastrecht.nl

Er kunnen dit seizoen 13 kinderen in aanmerking komen om pupil  van de week te worden.                                  Vervolgens neem ik met uw contact op over een datum.