Tentenkamp, je was weer GEWELDIG!!


Een terugblik op afgelopen weekend. Wat hebben we genoten van alle kinderen die bij ons aanwezig waren.

Het weer zat mee en we hebben bijna alleen maar blije gezichten gezien.

Na 2 jaar geen tentenkamp te hebben gehad was het afgelopen weekend weer zover.

Het kamp werd geopend met een praatje en de vlag werd gehesen door de jongste deelnemer Milad Frouz en onze eigen Willy.

Daarna zijn de groepen gesplitst waarbij de mini’s JO8 t/m JO11 zich klaar maakte voor de 1e ronde van het latje trap en het voetbaltoernooi vertrokken de JO12 en JO13 naar Rotterdam voor een potje paintballen en boogschieten. S’ middags stonden er spelletjes op het programma en ook de 2e ronde van het latje trap en de 1e ronde voor de JO12 en JO13 gepland. We hebben als avond eten heerlijk patat met snack gegeten om vervolgens een speurtocht te doen door het dorp heen. Hier waren foto’s van bekende voetballers te vinden en bij iedere foto zat een vraag.

Na de speurtocht was er ruimte en tijd voor jezelf en konden sommige kinderen worden opgehaald. Later op de avond was het tijd voor de JO8 en JO9 om te gaan slapen de rest kon kiezen of mee het bos in voor het avondspel of lekker op het kamp blijven. Een aantal oudere jeugd spelers van VVH hebben op eigen initiatief de kinderen behoorlijk laten schrikken tijdens het avond spel, sommige van hen zijn terug gegaan naar het kamp maar het grotendeel is gebleven en hervatte het spel. De avond en nacht verliepen goed, veel kinderen zijn tot in de vroege uurtjes wakker gebleven, maar he daar is het kamp voor. S’ morgens hebben we met elkaar genoten van het ontbijt en werden de tenten opgeruimd door de ouders. Daarna was het tijd voor de finale van het latje trap om vervolgens de prijzen te kunnen uitreiken.

De dagen zijn snel gegaan maar dat is een goed teken, wij hebben genoten van alle kinderen en hopen ze volgend jaar weer terug te zien.

Wij danken onze sponsoren want zonder hen hadden wij dit alles niet zo goed neer kunnen zetten, Wij danken: Yolanda van Beek, Steinhoeve media voor het maken van het sponsordoek, Slagerij John Boere, voor de overheerlijke worsten, Kaashandel Chris Verkaik voor de lekkere stukje kaas, Coop Haastrecht voor al ons eten, de Echte Bakker van de Eijk voor de lekkere slagroomtaart, Meedergroup voor onze gezonde fruit snack tussendoor en alle sponsoren die een mooi geldbedrag hebben gesponsord zodat wij een Soccer Target konden aanschaffen voor in het grote doel, de springkussens konden huren maar ook een extra sleutelhanger met het Haastrecht logo erop om aan ieder kind mee te geven.

Klik op onderstaande link voor de foto’s
Fotoalbum tentenkamp 2022

Wij wensen iedereen een hele fijne en sportieve vakantie toe.

Groetjes van de Tentenkamp Commissie