Pannaveld: we gaan beginnnen!

Het “leuke idee” wordt dan zowaar werkelijkheid!!

Op vrijdag 30 september zal er begonnen worden met de realisatie van het pannaveldje bij onze Voetbalvereniging Haastrecht. Op zondag 9 oktober zal de officiële opening plaatsvinden waardoor “de klus” binnen een paar dagen geklaard is!

Firma Aantjes en Marcel van Rossum zullen, met de hulp van een paar enthousiaste vrijwilligers, op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober beginnen met de graaf- en bestratingswerkzaamheden.

Vervolgens zal op maandag 3 oktober het kunstgras worden gelegd en wordt er op woensdag 5 oktober begonnen met de plaatsing van een stevig (geluidsarm) hekwerk en twee doeltjes. Dit zal gedaan worden door Voetbalkooi Nederland.

Tijdens de opening zal er een Sparta-shirt mét handtekeningen worden verloot onder alle sponsoren. Dit unieke shirt is beschikbaar gesteld door Michel Breuer.

Zet in je agenda: Zondag 9 oktober Opening Pannaveld

Behoort u nog niet tot de sponsors maar heeft u wel interesse? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Lejan Duran                06-51.55.92.24 / lduran@hetnet.nl

Marco Kats                 06-48.92.97.73 / marco.iris@hetnet.nl