Techniektraining bij VV Haastrecht

Binnenkort krijgen jeugdspelers, uit de teamcategorieën JO12 t/m JO15/MO15 (geboortejaar 2005 t/m 2007), de kans om extra balvaardigheid-, techniektraining te volgen bij VV Haastrecht als aanvulling op de normale teamtrainingen.

Informatie

Tijdens 8 bijeenkomsten van ca. een uur (19.30 uur – 20.30 uur) kun je, in kleine groepjes, je technische- en balvaardigheden verbeteren wat je zal helpen tijdens de trainingen én wedstrijden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar tc@vvhaastrecht.nl , o.v.v. je naam, geboortedatum en het team waarin je speelt.

De kosten voor deze extra trainingen bedragen € 35,- welke voldaan moeten worden voor aanvang van de eerste training bij Peter van Harmelen of Gerbrand Straver.

Als je graag mee wilt doen aan deze extra techniektraining wacht dan niet te lang met inschrijven want er is een maximum aan het aantal deelnemers!

Trainingsdatums

Vrijdag 1 maart 2019Vrijdag 8 maart 2019Vrijdag 15 maart 2019

Vrijdag 22 maart 2019

Vrijdag 29 maart 2019

Vrijdag 5 april 2019

Vrijdag 12 april 2019

Vrijdag 3 mei 2019

Informatie trainingen

Deelnemers worden geacht gemotiveerd te zijn en zich te houden aan de regels die de trainers voorschrijven.

Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij VV Haastrecht dus elke deelnemer dient zich te houden aan de gedragsregels zoals deze vermeldt staan op www.vvhaastrecht.nl

Tijdens de trainingen is het dragen van scheenbeschermers verplicht.

Wanneer je écht niet kunt training, bel dan tijdig af.

Met sportieve groeten,

De trainers:
Jacco van der Wouden, Marco Versloot, Thijmen Raateland, Joep Wijnands en Jan Willem Koorevaar