Techniektraining bij VV Haastrecht (leeftijd 10 t/m 13 jaar) (=VOL)

Let op! Inschrijvingen zijn vol

Het maximale aantal inschrijvingen is behaald; de inschrijvingen zijn vol.

Mocht je je nu alsnog willen inschrijven dan kom je automatisch op de reservelijst.

Binnenkort krijgen jeugdspelers, in de leeftijd van 10 jaar t/m 13 jaar (O11 en O13), de kans om extra balvaardigheid-, techniektraining te volgen bij VV Haastrecht als aanvulling op de normale teamtrainingen.

Informatie

Tijdens 8 bijeenkomsten van een uur (19.00 uur – 20.00 uur) kun je, in kleine groepjes, je technische- en balvaardigheden verbeteren wat je zal helpen tijdens de trainingen én wedstrijden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar tc@vvhaastrecht.nl , o.v.v. je naam en het team waarin je speelt.

De kosten voor deze extra trainingen bedragen € 30,- welke voldaan moeten worden voor aanvang van de eerste training bij Peter van Harmelen of Gerbrand Straver.

Als je graag mee wilt doen aan deze extra techniektraining wacht dan niet te lang met inschrijven want er is een maximum aan het aantal deelnemers!

Trainingsdatums

Vrijdag 2 maart 2018

Vrijdag 9 maart 2018

Vrijdag 23 maart 2018

Vrijdag 6 april 2018

Vrijdag 13 april 2018

Vrijdag 20 april 2018

Vrijdag 11 mei 2018

Vrijdag 18 mei 2018

Informatie trainingen

Deelnemers worden geacht gemotiveerd te zijn en zich te houden aan de regels die de trainers voorschrijven.

Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij VV Haastrecht dus elke deelnemer dient zich te houden aan de gedragsregels zoals deze vermeldt staan op www.vvhaastrecht.nl

Tijdens de trainingen is het dragen van scheenbeschermers verplicht.

Wanneer je écht niet kunt training, bel dan tijdig af.

Met sportieve groeten,

De trainers: Jacco van der Wouden, Kelvin Poot, Marco Versloot, Thijmen Raateland,

Hammadi el Bouazzaoui, Joep Wijnands en Jan Willem Koorevaar