STEUN VV HAASTRECHT MET RABOBANK CLUBSUPPORT!

Onze voetbalclub is zoveel meer dan een club. Het is een plek waar mensen uit Haastrecht en omgeving samenkomen, waar je bijna iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de club sterker maken.

Met Rabo Clubsupport biedt Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.

Om ze sterker te maken voor nu en in de toekomst.

Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club financiële ondersteuning ontvangt!

STEUN VV HAASTRECHT MET RABOBANK CLUBSUPPORT!

Vanaf 5 oktober kunnen alle leden van de Rabobank weer stemmen.

Met het geld van Rabo clubsupport willen wij activiteiten organiseren voor de jeugdleden tijden ons jubileum in 2021.

Stem dus vanaf 5 oktober op voetbalvereniging Haastrecht. Iedere stem is geld waard!

Door in te loggen in de Rabo app of op de website en via ’zelf regelen’ en vervolgens ’mijn lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo clubsupport.

Meer informatie vind u op: https://www.rabo-clubsupport.nl/