SPONSORNIEUWS: WELKOM WIJNKOPERIJ EN SLIJTERIJ BIJ DE SLUIS!

Binnen onze vereniging heten we een nieuwe sponsor welkom: Slijterij BIJ DE SLUIS in Haastrecht! De contracten met Elly zijn getekend, voor 3 jaar is Bij de Sluis bronssponsor geworden. Naast een mooi assortiment wijnen, bieren, bubbels en gedistilleerd organiseert Bij de Sluis ook diverse evenementen, de eerstvolgende is DINER VINEUSE op woensdag 3 oktober a.s. bij Brasserie de Springer. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk voor 29 september a.s. bij Elly op info@bijdesluis.com.

Ook voor de mooiste Kerstpakketten kunt u bij Elly terecht, als je deze link checkt kom je direct op de webwinkel: https://bijdesluis.com/kerstgeschenken/

Dus beste lezers van dit nieuws: heeft u wijn, bier, bubbels of gedistilleerd nodig? Snel naar Elly voor een mooie beleving en goed advies!

Bij de Sluis, Hoogstraat 102 Haastrecht

Tel: 0182-503375 / 06-43461100

info@bijdesluis.com / www.bijdesluis.com

Voetbalvereniging Haastrecht bedankt Elly en John voor het vertrouwen en wenst hen succes toe!

Sponsorcommissie VVH