Sinterklaas komt naar VVH woensdag 29 november!


Beste Mini-maxi’s  en F-spelers,

Zoals jullie weten ben ik weer in het land.  Natuurlijk kom ik samen met mijn pieten ook weer naar de mooie kantine van de VVH. Komen jullie ook woensdagmiddag 29 november??

Ik zou het erg leuk vinden als jullie eerst meedoen aan het – Pieten Pepernoten toernooi – . Dat begin om 15:30 uur dus graag op tijd aanwezig zijn.

Als jullie dan erna stilletjes en vol verwachting in de kantine zitten te wachten zal ik rond 17:00 uur langskomen. Misschien dat jullie trainers en leiders wel een mooi liedje voor mij kunnen zingen. Die zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd en als zij kunnen helpen bij het toernooitje zou dat helemaal super zijn. Niet vals zingen natuurlijk!

Nog even wat verzoeken van de goedheiligman voor de ouders/verzorgers :

niet met voetbalschoenen in de kantine svp dus graag gewone schoenen mee.

bij het voetbaltoernooi bent u van harte welkom om te komen kijken maar tijdens het sinterklaasfeest graag even buiten de kantine wachten. Als u toch binnenkomt riskeert u een enkele reis in de zak terug naar Spanje….

Omstreeks 18.00 uur ga ik weer met mijn pieten naar de voetbalclub en is het feest afgelopen. U kunt uw kind dan weer ophalen.

De pieten en ik hebben er enorm veel zin in. Tot 29 november 2017 op de VVH!

Sint en Piet