Selectie Nieuws

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als trainer van de selectie heeft Jack Harmsen te kennen gegeven aan het eind van dit seizoen te vertrekken bij de voetbalvereniging Haastrecht.

Het bestuur heeft een opvolger gevonden in de persoon van Edwin de Bruin.

Edwin is in het bezit van diploma’s Trainer-Coach 2 en 3. Hij is begonnen als jeugdspeler bij de Jodan Boys en heeft een aantal jaren in het 1e elftal gespeeld. Na zijn actieve loopbaan als speler begint hij als hoofdtrainer bij de jeugd van de Jodan Boys.  Daarna is hij als hoofdtrainer succesvol geweest bij verschillende clubs in de regio zoals bij Unio, Waddinxveen, Vep en MSV`19.

Momenteel is hij actief bij Hazerswoudse Boys, waar hij eind van het seizoen gaat vertrekken.

Hij heeft veel ervaring opgedaan bij deze verenigingen en hoopt daardoor de spelers van Haastrecht op een hoger niveau te brengen waar plezier en enthousiasme bij hem voorop staan.

Hij heeft grote interesse voor het jeugdbeleid bij onze vereniging met als doel om jeugdspelers door te laten stromen naar de senioren.

Het bestuur van de VVH wenst hem daarbij veel succes.

Tot slot wil het bestuur van de VVH Jack van harte bedanken voor zijn inzet in de afgelopen drie jaren. Na een moeilijke aanloopperiode heeft Jack het 1e elftal tot een aantrekkelijk voetbal spelend team gebracht. Ook heeft hij zijn bijdrage geleverd aan het 2e elftal van de selectie dat zich naar de reserve 1e klasse wist te brengen.