Plaatjesactie COOP – VVH Voetbalboek


Haastecht, 7 december 2020

Betreft:  Plaatjesactie COOP – VVH Voetbalboek

Geacht  VVH-lid,

Wie wil dat nou niet, vereeuwigd worden in het VVH plaatjesboek?!  Speciaal voor ons 100-jarig bestaan is COOP Haastrecht bereid gevonden om een plaatjesactie te organiseren. Wij zien de wildwest taferelen al met veel plezier tegemoet: dranghekken, stevige ruilhandel  en huilpartijen van blijdschap bij het verkrijgen van jouw eigen plaatje of vol spaarboek!!

Uiteraard moeten er nog wel wat zaken geregeld worden voordat de actie kan starten. Belangrijkste onderdeel is het nemen van de portretfoto, waardoor jij ook in het plaatjesboek opgenomen kan worden.

Daarom nodigen wij jou uit om op zaterdag 19 december 2020 om op de foto te gaan. Wij hebben een tijdsindeling opgesteld die bij deze brief gevoegd is. Wij verzoeken je om 5 minuten voor deze tijd aanwezig te zijn op de VVH. Meer informatie volgt, indien nodig,  via ons of de leiders/trainers.

Kun je op 19 december aanstaande echt niet aanwezig zijn dan hebben wij op woensdagochtend 30 december 2020 tussen 10:00 en 12:00 uur nog de mogelijkheid om op de foto te gaan. Dit is echt een reserve datum en daarom  vragen wij jullie om toch zoveel op zaterdag de 19de te komen! Mocht je op beide dagen niet kunnen dan is er helaas geen andere mogelijkheid meer en kun je voor deze versie niet het fel begeerde plaatje worden.

Voetbalshirt

Het is de bedoeling dat alle leden in hun Haastrecht shirt op de foto gaan. Als je zelf een shirt hebt, trek deze dan alvast thuis aan. Als jouw team een sponsorshirt heeft dan zal dit op de fotodagen bij VVH aanwezig zijn. Wij of je leider zullen je dan vertellen waar jij met je team het shirt corona proof kan aantrekken.

AVG

Om dit alles mogelijk te maken hebben wij ook nog toestemming nodig om jullie foto en naam in het boek te vermelden.  Dit is in het kader van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) een verplicht onderdeel. Jullie krijgen hiervoor een formulier met het verzoek deze te ondertekenen voor akkoord en in te leveren bij het fotomoment of eerder bij je leider/trainer. Zonder verklaring nemen wij jouw voetbalplaatje met naam niet in het boek op en dat zou zonde zijn!

Wij hopen dat jij samen met alle andere team- en clubleden wilt meewerken aan het plaatjesboek. Door het coronavirus hebben wij alle festiviteiten voor het 100-jarig bestaan dit jubileumjaar moeten schrappen. Door deze actie hopen wij er toch een speciaal tintje aan te geven met een jubileumboek als blijvende herinnering.

Met vriendelijke groet,

De jubileumcommissie

 

 

 

 

 

 

 

 

Schema fotomoment per team