Over exact één jaar is het zover: Dan bestaat VVH 100 jaar.


Over exact één jaar is het zover: Dan bestaat VVH 100 jaar. En dat moet gevierd worden. De jubileumcommissie is al geruime tijd bezig met het samenstellen van een mooi programma om het 100ste jaar van onze vereniging in stijl en met een hoop gezelligheid in te vullen.

Gedurende het hele jaar zullen er feestelijke activiteiten plaatsvinden met als hoogtepunt de week van 21 april, als de club ècht 100 jaar bestaat! Ondanks de onzekerheid over het verloop van de komende maanden, blijven wij positief. Daarom willen wij hierbij het conceptprogramma (onder voorbehoud), en voor zover mogelijk, bekend maken, zodat jullie deze data vast kunnen vrijhouden.

Jubileum kalender:

-29 aug: Opening jubileumjaar met activiteiten rondom wedstrijd VVH1

-4 sept: “Huis den Hoek” toernooi

-november: Themafeest 100 jaar.

-11 dec: Klaverjasavond

-29 dec: Zaalvoetbaltoernooi jeugd

-2 jan: Nieuwjaarsreceptie/Nieuwjaarstoernooi

-26 febr: FIFA toernooi

-maart: Pubquiz

-17 april: Veiling met jubileumwedstrijd VVH1

-21-april: Officiële receptie op oprichtingsdatum

-22 april: Verkleed toernooi senioren

-24 april: Verkleed toernooi jeugd en feestavond VVH 100 jaar

-juni: Afsluiting jubileumjaar!

En zoals al eerder vermeld, is de club van 100 opgericht. Door lid te worden kunnen jullie onze club financieel helpen om van dit 100ste levensjaar het mooiste jaar uit de clubhistorie te maken. Bovendien vereeuwig je jezelf, je team of je vriendengroep in de kantine. Al velen gingen je voor (waarvoor dank!) maar er zijn nog plekken vrij. Voor meer informatie kun je een email sturen naar: jubileumcommissie@vvhaastrecht.nl

Wij hebben er zin in, en jullie hopelijk ook!

Tot snel!
De jubileumcommissie