ORTHODONTIEPRAKTIJK GROENE HART NIEUWE KLEDINGSPONSOR JO12-1

Namens Orthodontiepraktijk het Groene Hart heeft de JO12-1 zaterdag 6 oktober jl. hun nieuwe tenue in ontvangst genomen.

De komende 4 jaar speelt het talentvolle team met de Smile van de praktijk op hun shirt.

De Smile die niet alleen op het shirt,…. maar ook te zien was bij de spelers en hun trotse ouders.

Namens VV Haastrecht bedanken wij de Orthodontiepraktijk het Groene Hart voor het vertrouwen.

Orthodontiepraktijk Groene Hart is een professionele en klantgerichte praktijk, die ISO gecertificeerd is. De ervaren assistentes en mondhygiëniste zijn speciaal opgeleid in de orthodontie en zijn ervaren in omgang met (angstige) kinderen. Meestal neemt u plaats in de behandelruimte, maar wanneer u (of uw kind) liever op een kamer apart wordt behandeld is dat altijd mogelijk.

Orthodontiepraktijk Groene Hart is aangesloten bij:

• KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)
  • VVO (Vereniging van Orthodontisten)
  • EOS (European Orthodontic Society)

Graag nodigen zij u uit voor een persoonlijk advies gesprek in de praktijk, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.

Ook als u geen verwijzing heeft van uw tandarts kunt u een afspraak maken. In dit gesprek maakt u kennis met de orthodontist en het team en u wordt goed geïnformeerd over de behandeling.

Adres: Buchnerweg 7
2803 GR Gouda