OPROEP aan VRIJWILLIGERS

Ondanks de inzet van veel vrijwilligers binnen VV Haastrecht, waar we ontzettend blij mee zijn, hebben we helaas nog niet alle vacatures in kunnen vullen.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leden, ouders of andere betrokkenen die meer willen doen voor VVH. Vele handjes maken licht werk! Er zijn diverse vacatures die we snel in willen vullen:

Trainers voor de volgende teams: JO17-2 – 2 trainers JO15-2 – 2 trainers / hulptrainers MO15-1 – 2 enthousiaste trainers/trainsters, voor een groep meiden met potentie JO13-3 – 1 trainer/hulptrainer die de staf komt versterken JO11-4 – 1 enthousiaste trainer voor deze leergierige spelersgroep JO9-3 – 2 trainers die het leuk vinden deze jonge spelers te trainen en te begeleiden JO8-1 – 1 trainer die zorgt voor veel voetbalplezier bij deze jeugdige spelers We zijn ook blij met mensen die 1x per week (of wellicht om toerbeurt) willen helpen.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat alle spelers en speelsters 2x per week kunnen trainen!!

Commissiedienst: Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren die onze poule op zaterdagmorgen/middag komen versterken. Je ontvangt de leiders en scheidsrechters in de commissiekamer, biedt ze wat te drinken aan en voorziet ze van informatie m.b.t. de kleedkamer- en veldindeling.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar tc@vvhaastrecht.nl De groeps-coördinator neemt dan z.s.m. contact met je op.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Technische Commissie VV Haastrecht