Open Dag VV Haastrecht

Voetbalvereniging VV Haastrecht organiseert op zaterdag 25 augustus de Open Dag voor de Stars en JO8 t/m JO13.

Vanaf 9.45 uur kunnen de kinderen zich aanmelden bij hun trainers waarna ze om 10.00 uur weer hun kunsten kunnen gaan vertonen tijdens verschillende trainingsoefeningen en onderlinge wedstrijdjes.

Tijdens deze trainingen en wedstrijden zullen trainers, leiders en leden van de technische commissie aanwezig zijn om ouders te voorzien van informatie voor het nieuwe voetbalseizoen.

Hierbij kunt u denken aan; normen en waarden, vervoer bij uitwedstrijden, afspraken tijdens trainingen en wedstrijden, gedrag langs en binnen de lijnen, vrijwilligerstaken, etc..

Wij hopen dan ook op een grote opkomst zowel onder de kinderen als onder de ouders.

De open dag wordt om ca. 12.00 uurafgesloten.

Voor vragen kunt u mailen naar tc@vvhaastrecht.nl