Onthulling Led Verlichting


Afgelopen Vrijdagavond 17-02-2023 stond in het teken van het onthullen van de LED Verlichting. Deze avond verliep iets anders dan we in eerste instantie in gedachten hadden. Door de hoeveelheid verlichting die vanaf de tennis bij ons op de velden scheen, was het niet mogelijk het LED verlichting toernooi op het hoofdveld te laten spelen. Deze werd verplaatst naar het grasveld. Maar hierdoor waren wij wel genoodzaakt even vlug te improviseren wat betreft de onthulling van de LED verlichting op het hoofdveld.

We zijn deze avond gestart met het LED voetbal toernooi. Wat dit toernooi zo uniek maakt is dat de lijnen en het doel volledig verlicht waren met LED strips, de kinderen kregen een hesje aan met LED verlichting en de bal was ook verlicht. Verder was het donker. Het was in het begin een beetje onwennig maar na een aantal minuten spelen werd er met veel enthousiasme gevoetbald.

Nadat de eerste teams klaar waren hebben we de LED verlichting onthult. Yara de Jong en Tirza Steenkamer kregen beide een party popper om deze na aftelling van het publiek te ontpoppen, waarna de LED lampen aangingen.

Vervolgens zijn de andere teams het toernooi gestart en kregen de kinderen na afloop wat te drinken en een zakje chips.

Om jullie een indruk te geven hoe dit er van bovenaf heeft uitgezien zijn er foto’s gemaakt en een filmpje door Marjolein Kostwinder. Wij willen haar bedanken voor deze unieke beelden.

Ook willen wij de sponsoren van VVH en de begeleiders bedanken die deze avond mogelijk gemaakt.

Wij hebben genoten van deze mooi verlichte avond.