Olympia 2- Haastrecht 4-2

Na de 7-0 winst op Nicolaas Boys moest Haastrecht afgelopen zondag op bezoek bij de reserves van het Goudse Olympia. Die ploeg won vorige week met 2-5 bij Besiktas.

De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en kwam via een benutte strafschop van Milan van der Zwet op een 1-0 voorsprong. Haastrecht kwam vervolgens beter in de wedstrijd en kreeg via Niels Mulder een uitgelezen kans om de gelijkmaker vanaf de strafschopstip binnen te schieten. Mulder had het vizier echter niet op scherp staan en miste het buitenkansje. Ploegmakker Thijmen Raateland wist Haastrecht even later alsnog op gelijke hoogte te schieten. Na rust werd een verdedigende fout door Mo Bellali genadeloos afgestraft. Haastrecht ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker. Het was echter Olympia dat de voorsprong zou vergroten. Een toegekende strafschop werd door Bellali feilloos binnengeschoten. Rogier Schroder bracht de spanning in de wedstrijd terug door de 3-2 te scoren. Haastrecht ging alles of niets spelen en creëerde diverse kansen. Het doelpunt zou aan de andere kant vallen. Joris van den Ban bepaalde uit een snelle counter de eindstand op 4-2.