NIEUWE BORDSPONSOR: KICKBOXING HAASTRECHT!


Het was feest op de Galgoord 5 afgelopen zaterdag! Kickboxing Haastrecht opende 4 juli jl. officieel de deuren van haar nieuwe pand, na een grondige verbouwing. Het resultaat is een prachtige sportlocatie voor de regio Haastrecht. Pascal verzorgt op deze locatie kickboks les, bokszaktraining, crosstraining en fitness voor zowel de jeugd als volwassenen. Samen met zijn vriendin Alicia gaat hij vol deze nieuwe uitdaging aan!

Pascal draagt voetbalvereniging Haastrecht een warm hart toe, veel bekenden van de voetbalvereniging sporten ook bij hem. Hij gaf zelf bij de sponsorcommissie te kennen dat hij graag sponsor wilde worden en ja, die staan dan gelijk op de stoep om e.e.a. door te spreken. Dit resulteerde in een mooi drie-jarig contract als bordsponsor op het hoofdveld! Het tekenmoment van het contract was gelijk met de opening. Kwam de VVH taart gelijk goed van pas!

Heb jij plannen om gaan te sporten bij Kickboxing Haastrecht? Het rooster is te zien in de app Pay n Plan. Deze app kun je downloaden in de play/app store, hier kun je dan een account aanmaken (zoek op “Fit by Pascal”). Volg de sportschool ook op facebook & instagram voor alle nieuws en de laatste ontwikkelingen!

Kickboxing Haastrecht I Galgoord 5 I Haastrecht

tel: 06-58800344 I mail: kickboxinghaastrecht@gmail.com

Pascal: bedankt voor het ontvangst, je vertrouwen in VV Haastrecht en de sponsoring! Wij wensen jou en je vriendin Alicia veel succes toe.

Namens sponsorcommissie en bestuur VVH