NIEUW! DE SEIZOENKAART VV HAASTRECHT ;-)


Vanaf nu is bij onze vereniging de Seizoenkaart VVH voor het jubileumjaar 2020 / 2021 verkrijgbaar!
Met deze kaart heb je recht op vijf drankjes (m.u.v. mixdrankjes) in de kantine. En dat terwijl de kaart slechts € 12,50 kost. Bestel ‘m nu, dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals 2 VIP kaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta!

Een steuntje in de rug voor de vereniging

Door het uitgeven van de Seizoenkaart VVH hoopt de vereniging het tekort aan kantine-inkomsten als gevolg van de coronamaatregelen te beperken.

Deze kaart is natuurlijk niet, zoals bij grote clubs, persoonsgebonden of bedoeld als toegangskaart. Vandaar de knipoog. Want wedstrijden van VVH zijn en blijven natuurlijk voor iedereen toegankelijk en gratis.

Vijf drankjes

Maar met deze kaart krijg je wèl vijf drankjes (m.u.v. mixdrankjes) in de kantine. En dat terwijl de kaart slechts € 12,50 kost!

De Seizoenkaart VVH is leuk als collectorsitem voor jezelf, maar natuurlijk ook om te geven, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of voor vaderdag. Ook onze sponsors kunnen natuurlijk seizoenkaarten kopen om aan hun klanten en relaties cadeau te doen.

Loterij voor kopers van de Seizoenkaart VVH

Om het extra aantrekkelijk te maken, is een loterij gekoppeld aan de verkoop. Iedereen die een of meerdere kaarten bestelt, doet automatisch mee aan de loterij.  Bij de eerste competitiewedstrijd thuis van het nieuwe seizoen 2020/2021 worden de prijzen uitgereikt.

De prijzen:

– 2 VIP kaarten voor een wedstrijd van Sparta, beschikbaar gesteld door VLS Zwijndrecht

– 5 wielershirts, beschikbaar gesteld door VLS Zwijndrecht

Bestel nu! Verkoop en meer informatie

De Seizoenkaart VVH is vanaf nu verkrijgbaar.

Voor het bestellen van een of meerdere seizoenkaarten kan een bericht via Whatsapp worden gestuurd naar Niels Verhoog, sponsorcommissie VVH: 06-30018868. Vermeld daarbij het aantal kaarten, je naam en je adres. Je ontvangt vervolgens, ook via Whatsapp, een betaalverzoek. De seizoenkaarten zijn vanaf de start van het nieuwe seizoen op te halen in de kantine van VVH.

Contactpersoon voor meer informatie over de Seizoenkaart VVH is ook Niels Verhoog via sponsorcommissie@vvhaastrecht.nl of 06-30018868.

Mede mogelijk gemaakt door

De Seizoenkaart VVH wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bestbouw Haastrecht B.V. (www.bestbouw.nl)

Basic Plus Projectinrichting (www.projectinrichtingbasicplus.nl)