MO19-1TEAM GESPONSORD DOOR UNIEKE SAMENWERKING: VVH-SPONSORS.NL!

Je hebt een MO19-1 team met enthousiaste speelsters die geen kledingsponsor meer hebben. Je hebt 7 ondernemende ouders van meiden uit dit team en één heel aardige werkgever. Wat doe je dan? Dan gooit één ondernemer een balletje op met een leuk concept en de rest van de ondernemers kopt ‘m in! Met als resultaat dat op 1 december jl. de sponsorshirts, broekjes en sokken zijn uitgereikt aan de MO19-1. Dankzij de volgende sponsoren loopt het team nu compleet in het nieuw: Faunaplaza, Wim Jansen Bloemen, Edna Holding, BeekBouw, Vios, Boxlighting, Fa. de Jong veehouderij en SteinHoeve Media&Reclame. Na een fotoshoot op hakken (het blijven tenslotte meiden!) en een wedstrijd te hebben gespeeld zijn het team en de sponsoren aan de taart gegaan in de derde helft.

Zoveel logo’s van ondernemers, die kunnen alleen nooit op een shirt gedrukt worden natuurlijk! Vandaar dat dit team een eigen logo heeft met een verwijzing naar de website www.vvh-sponsors.nl. Op deze website worden de 8 sponsoren uitgelicht, met doorlink naar hun bedrijf. Tevens kunnen de meiden van MO19-1 bloggen via deze site en zal er een doorlink komen naar een eigen facebookpagina van dit team. Dus mocht je op de hoogte blijven van nieuws over dit elftal, check regelmatig de website www.vvh-sponsors.nl

Voetbalvereniging Haastrecht dankt de 8 sponsoren voor dit unieke initiatief en de sponsoring voor 4 jaar!