MEESTERS MAKELAARDIJ OUDEWATER NIEUWE SPONSOR VAN VVH!


Meesters Makelaardij: al sinds 1951 het meest gastvrije en toegankelijke fullservice NVM makelaarskantoor van Oudewater en omgeving! Met hun enthousiaste en door ervaring gedreven team gaan zij voortvarend aan de slag om uw huis te verkopen. Meesters Makelaardij richt zich op de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Meesters begeleidt koper en verkoper met een open en eerlijk advies en investeert in persoonlijke aandacht voor u gedurende het gehele traject.

Sinds kort heeft Meesters Makelaardij een compleet nieuwe huisstijl en de opvallende verkoopborden zult u vast al in Haastrecht gezien hebben! Daarnaast is er een digitale etalage aanwezig op een mooie plek in het centrum van Haastrecht, in het pand van de Regiobank / v.d. Voet.

Deze grote stappen in Haastrecht is de sponsorcommissie niet ontgaan uiteraard! Als je je naamsbekendheid wilt vergroten in Haastrecht, kun je maar één ding doen natuurlijk: Voetbalvereniging Haastrecht sponsoren!

Vanochtend was het zover: de contracten tekenen. Meesters Makelaardij is een nieuwe bronssponsor voor de komende 3,5 jaar! Na een leuk gesprek en de heerlijke koffie ontving Jan Meesters ook nog een leuk presentje, uiteraard voorzien van de kenmerkende VVH sjaal.

Jan, namens VVH en de sponsorcommissie: hartelijk dank voor je sponsoring  en het vertrouwen!

Meesters Makelaardij, Donkere Gaard 25, 3421 AT  Oudewater. Tel: 0348-565656 Email: info@meesters.nl

Kijk voor alle informatie over dit makelaarskantoor op www.meesters.nl