KERST EN NIEUWJAARSWENS

Het afgelopen jaar heeft iedereen in meer of mindere mate te maken gekregen met het coronavirus. Ook onze vereniging is daaraan niet ontkomen en in maart werden alle activiteiten stil gelegd. Na een kleine opbloeiperiode waarin er weer gevoetbald mocht worden, is er wederom een verbod op alle voetbalactiviteiten gelegd, waarbij het alleen aan de jeugd tot en met 17 jaar was toegestaan om te trainen.

De Nieuwjaarsreceptie kan vanwege corona geen doorgang vinden.

Ondanks de huidige moeilijke omstandigheden wenst het bestuur alle leden, commissies, sponsors, vrijwilligers, supporters en iedereen, die op de een of andere wijze bij de VVH betrokken is:

PRETTIGE KERSTDAGEN  en een SPORTIEF maar vooral GEZOND en CORONA VRIJ 2021

Laten we hopen, dat wij elkaar binnen afzienbare tijd op ons sportcomplex kunnen ontmoeten bij de viering van het 100-jarig bestaan.

Voetbalvereniging Haastrecht