JO15-1 een ronde verder in de Rijnmond Cup, op naar Zeeland!

VVH JO15-1 had in de 2e ronde van de Regio Rijnmond Cup een mooi cluppie geloot; Spartaan 20 JO15-1. Een week eerder verscheen al een artikel in de VI over Spartaan 20; “de kraamkamer van talent en hofleverancier van profs”. Spartaan 20 JO15-1 komt uit in de 1e divisie en speelt wekelijks tegen clubs als Excelsior, Willem II en NAC Breda.

Uiteraard was dat onze jongens (en Jill) ook niet ontgaan en waren ze er al weken druk mee !! Voor de wedstrijd hadden wij, Kelvin en ik vooral gewezen op het feit dat we niet heel vaak tegen een top club spelen en dat ze vooral moesten genieten.

Vanaf minuut 1 was er strijd, voor elke meter werd gevochten, niemand uitgezonderd. 0-0 met rust en Spartaan 20 had nog geen serieuze kans gehad. Ruim in de 2e helft een afstandsschot van Spartaan die onze waanzinnig goed keepende Thomas niet helemaal lekker zag aankomen, 0-1. Maar de strijd bleef en de kopjes gingen niet hangen. Kelvin had in de rust nog gezegd; we krijgen altijd minstens 1 kans en die kwam er en Lars maakte prachtig de 1-1. En nu vechten tot het eindsignaal. Daarna penalty’s. Daar had ik een heel goed gevoel over. We hebben een dijk van een keeper in de goal staan die er inderdaad 2 pakte en wij scoorden alle 4. Waardoor we door zijn naar de volgende ronde; op naar Zeeland !

Grote Klasse mannen (en Jill).

Sportieve groet, Kelvin en Raymond

De winnende pingel van Thomas Groenendijk:

Feestje in de kleedkamer: