Jip en Janneke uitleg persoonsgegevens onder 16 jaar

Beste ouders, graag willen we jullie erop wijzen dat voor de juiste registratie en werking van de voetbal.nl app het vanaf dit seizoen nodig is dat spelers onder de 16 jaar een eigen persoonlijk email adres opgeven wat tevens gebruikt moet worden om in te loggen in de voetbal.nl app.
Dit om de wedstrijden en standen in de voetbal.nl app in te kunnen zien, echter mogen spelers onder de 16 jaar niet hun eigen gegevens meer wijzigen, daarom is het ook van belang dat het email adres van een ouder/voogd geregistreerd wordt bij spelers onder 16 jaar.
De ouder/voogd kan met dit betreffende email adres ook inloggen in de voetbal.nl app om de gegevens zoals zichtbaarheid, foto, e.d. van hun kind aan te passen. Beide email adressen kunnen ovv de naam van de speler gestuurd worden naar ledenadministratie@vvhaastrecht.nl
Graag aangeven welk persoonlijke email adres van de speler is en welk van de ouder/voogd.