Handleiding aanleveren tekst website/Facebook

Onderstaand een kleine handleiding om stukken aan te leveren tbv de website / facebook:

Het aanleveren van de tekst gebeurd bij voorkeur in een Word bestand of uitgetypt in de mail, geen printscreens van teksten of telefoons, deze kunnen we helaas niet plaatsen.

Het is leuk om bij een stukje tekst ook een afbeelding te plaatsen, de afbeeldingen dienen als bijlage (jpg, jpeg, png, m.a.w. de reguliere afbeelding bestands- extensies) in de mail mee gestuurd te worden.

De afbeeldingen worden op de website onder de tekst geplaatst en als “uitgelichte afbeelding”, dit wil zeggen dat de afbeelding als achtergrond van het blokje op de website komt te staan en op facebook ook als afbeelding te zien is.

Voor wedstrijd verslagen hoeft er geen afbeelding meegestuurd te worden, mits deze binnen een week na de wedstrijd binnen is (we zullen dan de afbeelding uit de voetbal.nl app van betreffende wedstrijd nemen als afbeelding), mocht het langer dan een week geleden zijn dan wel graag een afbeelding aanleveren.

Standaard worden alle berichten geplaatst op de website en op facebook, mocht een bericht niet op facebook moeten komen dient men dit aan te geven in de mail.

Teksten en afbeeldingen kunnen naar website@vvhaastrecht.nl gestuurd worden, en zullen dan zsm geplaatst worden door iemand van de webcommissie.

Met vriendelijke groet,
De webcommissie.