Haastrecht JO9-5 trapt af!

Zaterdag 29 oktober was het zover, VVH JO9-5 (of ouderwets F5) trapte af voor de competitie. Voor veel spelers een spannend moment, omdat ze voor het eerst in echt competitieverband gingen spelen! F5 bestaat uit Amy, Vanessa, Nick, Amel, Moos, Kaine, Thomas, Sebastiaan en Tim. Amy was ondanks een beenblessure inzetbaar, maar Thomas moest zijn kunsten vertonen in het zwembad. Sem werd daarom bereid gevonden deze ochtend de gelederen te komen versterken. 08.30 uur was voor veel ouders nog aan de vroege kant, maar de spelers kenden geen problemen om uit bed te komen.

Sportpark Wilgenoord was bij deze eerste wedstrijd ook direct het decor voor een onvervalste derby, VVH-Oudewater. Veel grootse en meeslepende partijen werden door VVH en de voorgangers van de fusieclub Oudewater, UNIO en OVS, al uitgevochten. Deze wedstrijd was geen uitzondering. Het spel golfde op en neer en al snel wist Oudewater in het hol van de leeuw de ban te breken uit een snelle counter. Doelwachter van dienst Sebastiaan, die deze dag katachtige reddingen verrichte, was kansloos: 0-1. F5 ging op jacht naar de gelijkmaker en de aanhoudende druk was vlak voor rust te veel voor de defensie van de geelbuiken. Nick schoot de bal na een vlotte aanval vol overtuiging in het doel. Met de verdiende 1-1 op het scorebord was de rust aangebroken!

Klik hier voor het artikel op Facebook!