Haastrecht 2 blijft winnen


Voor de derde keer op rij wint Haastrecht 2. Nu tegen de koninklijke HVV werd met kleinst mogelijke verschil gewonnen.

Net zoals bij 1, hier ook een oer degelijke verdediging (Marc, Hessel, Job en Jur), een creatief middenveld (Romeo, Jos en Jasper) en een slimme aanval (Stijn, Maik en Rogier). En als onze keeper Rob de baas in 16 meter is, probeer daar maar eens van te winnen.
Zo ondervond ook HVV. De beste kansen waren voor Haastrecht en na een kwartier kreeg Stijn een ideale mogelijkheid om te scoren. 1 op 1 met de keeper ging de bal rakelings langs het doel. Na een half uur was het Jos die met een juweeltje van ruim 30 meter de 1-0 maakte. Dit werd ook de ruststand.
Na rust was er een zoekend HVV dat geen uitgespeelde kansen kon creëren. Alleen met standaardsituaties oogden het gevaarlijk. Nu ook Haastrecht die diverse mogelijkheden had om de score uit te breiden, maar het bleef 0-1.
Mo beschikte weer over een prima bank en wisselde halverwege de 2e helft Twan voor de moe gestreden Jasper en Kally voor de licht geblesseerde Jos. HVV ging alles of niks spelen en Mo zette zijn laatste troef B in. De gelouterde vedette zette de boel op slot. Hard werkend sleepte ze de overwinning binnen.
Volgende week de topper tegen DOSR. Nummer 2 en 3, allebei 9 uit 4.