Haastrecht 1 wint eerste competitie wedstrijd

Haastrecht heeft zijn eerste competitiewedstrijd met 3-5 gewonnen.

Het was een spetterende eerste helft en een druilerige tweede helft.
Erasmus, vorig jaar middenmoter in de 4e klasse, werd  de eerste helft stuk gespeeld. Het resulteerde na 30 minuten dat Jos van Vliet uit een corner de verdiende 0-1 binnen schot. Haastrecht bleef druk zetten en via doelpunten van Thymen en Lars werd het voor rust verdiend 0-3.
Iedereen dacht in de rust dat er geen wolkje in de lucht was. Dat bleek na 2 minuten na rust wel anders, door niet sterk verdedigend werk. Al snel stond er 2-3 op het scorebord. Thymen zorgde direct na de aansluittreffer voor 2-4. Wederom niet sterk verdedigend werk veroorzaakte de 3-4. En wederom Thymen sloog weer het gat van 2.
Mooie opwarmwedstrijd voor de El Vlistico. Aanstaande zondag staat de derby Haastrecht  – Stolwijk op het programma. Dan kunnen we echt zien hoever het eerste staat.