Haastrecht 1 sluit met zevenklapper voorbereiding af.


Haastrecht is overtuigd verder in de beker. De laatste poule wedstrijd werd 7-1 gewonnen na een ruststand van 3-1.

Hiermee sloot Marco Versloot zijn voorbereiding goed af, zo werd deze beker vooraf gezien, en het 1e lijkt klaar om volgende week de competitie te beginnen.
Alleen de eerste 10 minuten had VEP nog iets in de brokkelen. Via een strafschop voor VEP, die werd strak ingeschoten werd, kwamen ze gelukkig op 0-1.Haastrecht was daarna heer en meester en voordat rustsignaal had Haastrecht via Bakkertje en Roger op voorsprong gezet.
Na rust hetzelfde beeld. Haastrecht voetballend zoeken naar de openingen en VEP met de 11 man alleen maar tegenhouden.
Was heerlijk kijkplezier, de ene mooie aanval naar de andere. Diverse vuurpijlen werden richting vijandig doel. Met een hoop vlieg en kunstwerk wist VEP de schade nog ener sinds beperkt te houden. Technicus Joeri Stauthamer schoot de 5-1 binnen met een geplaatst schot. Na doelpunten van wederom Stephan (3×), Schroder (2×) en Joeri en Bjorn beide 1x was het Björn die via een strafschop het spektakel met 7-1 afsloot.
Halverwege de 2e helft vielen Romeo, (onze Braziliaanse kunstenaar voor Roger) en junioren Damian (voor leermeester Danny) en Tom (voor de ontembare Robert) moeiteloos in en pakte hun minuten in de Hoofdmacht mee.
Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd tegen het almachtige prachtige Floreant die zelf met 6-3 vroeg op de dag hadden verloren van NSVV.
Floreant trainer Paul Pikaar was naar sportpark Wilgenoord afgereisd om Haastrecht tegen VEP te analyseren.