Haastrecht 1 is 2e geworden in sterk bezette Veltins toernooi.

Het toernooi werd gespeeld op Be Fair terrein in Waddinxveen. Er werd gespeeld met 2 poules van 3.
Haastrecht startte tegen Oudewater met een 0-0 eindstand. Oudewater speelde verzorgder, maar de beste kansen waren voor Haastrecht.
De 2e wedstrijd tegen CVC Reeuwijk werd met 1-0 gewonnen. Doelpunten maker Stephan Bakker scoorde de winnende treffer.
De laatste poulewedstrijd tegen Moerkapelle zou beslissend zijn. Voor aanvang van de wedstrijd stonden Oudewater en Haastrecht aan de leiding met 4 punten, alleen had Oudewater 1 doelpunt meer gescoord. Haastrecht won deze wedstrijd met 3-0, doelpunten makers Bjorn van Leeuwen (pen) en 2x Thymen Raateland. Dat was voldoende voor de poule winst, mede omdat Oudewater met 1-1 gelijk speelde tegen CVC Reeuwijk.
De andere poule winnaar was Soccer Boys. Samen zouden ze uitvechten wie de prijs, trainingskamp ter waarde van €1500,-, zou winnen.
Hoewel Haastrecht de eerste kleine kansjes had tegen 2e klasser Soccer Boys, was het klasseverschil te zien. Elke kans voor de Bleiswijkers was raak en 3-0 werd uiteindelijk de eindstand.
Prima resultaat van het vlaggenschip van VVH.

Volgende week start de beker competitie uit tegen Nicolaas Boys