GROEN EN ALDENKAMP TEKENT BIJ VOOR 3 JAAR!


Groen en Aldenkamp uit Woerden is al jaren een trouwe zilversponsor van VVH. Eind januari tekende Robert Dekker en Bas Hoogendoorn een nieuw zilvercontract voor de komende 3 jaar. Dankzij hun financiële en materiële steun kan onze vereniging de doelstellingen blijven verwezenlijken! Ook materiële steun? We horen u denken! Maar heeft u die grote groene luxe bank al zien staan in de kantine? Of heeft u deze bank al uitgebreid getest of deze goed zit of ligt? Deze bank is ook gesponsord door Groen en Aldenkamp! Echt een aanwinst voor het interieur van de kantine: een echte blikvanger.

Dus zondag 27 januari jl. was een mooi moment om deze trouwe sponsor eens in the picture te zetten met taart en bloemen.

Het is pas goed als het beter is bij Groen & Aldenkamp!

Als groep heeft Groen en Aldenkamp veel te bieden op het gebied van installatietechniek. De focus ligt op elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Binnen die disciplines hebben zij allerlei specialismen ontwikkeld, zoals duurzame warmteopwekking, telematica, noodstroomvoorzieningen, medische aarding, complexe klimaatystemen en distributiesystemen voor medische en technische gassen. Groen en Aldenkamp Technisch beheer zorgt ervoor dat deze elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties optimaal blijven presteren en bieden vertrouwd vakwerk in service en onderhoud.

Nieuwsgierig geworden naar dit veelzijdige bedrijf? Kijk op www.vpgtechniek.nl voor alle informatie!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V., Polanerbaan 9 Woerden.

Bas en Robert: bedankt voor het vertrouwen in VVH!

Bestuur en sponsorcommissie VVH