Geel/Zwart sponsordiner 1 juni met gastspreker John van Zweden groot succes!

Sponsors zijn belangrijk voor een voetbalclub. Vandaar dat de sponsorcommissie de organisatie op zich heeft genomen voor een geel/zwart diner waarbij het 1e elftal zorgde voor het uitserveren van de heerlijke driegangen diners. De kantine was geheel omgebouwd tot een echt restaurant met plaats voor 100 gasten. De diners werden verzorgd door 2 lokale restaurants: het Witte Hof en de IJsselborgh. Een selectie van het eerste elftal serveerde enthousiast de diners uit en zorgden dat de glazen van de sponsors altijd gevuld waren met de beste wijnen van Van Welie. Hoogtepunt van de avond was de gastspreker, John van Zweden, ook bekend als de behangkoning. Zijn aanstekelijke humor en enthousiaste verhaal over zijn investering in de Engelse voetbalclub Swansea City was prachtig om bij te wonen! Wij willen alle sponsoren hartelijk danken voor de gezellige avond en wellicht is een jaarlijkse traditie geboren! De Sponsorcommissie van VV Haastrecht.