Geel-zwarte gevoel helemaal terug bij online 100-jaar Jubileum Quiz!


Het blijft jammer dat we het jubileum van onze club (nog) niet op een grootse manier hebben kunnen vieren, maar er wordt wel aandacht aan besteed op alternatieve manieren.

Vrijdagavond 21 mei j.l. was zo’n momentje waarop Melvin Dupper en Hessel Honkoop een online jubileum quiz presenteerden. Er kon individueel of in teamverband voor worden ingeschreven en voorafgaand aan de quizavond kon donderdagavond een pakketje worden opgehaald in de commissiekamer om de avond te omlijsten. In dat pakketje waren een aantal speciaalbieren van slijterij  ’t Sluisje en nootjes en kaas van Kaashandel Verkaik te vinden, waardoor er een zeer prettige avond van gemaakt kon gaan worden………..

Afgezien van een paar kleine technische problemen, die meestal wel optreden, werd de deelnemers een afwisselende, aantrekkelijke en leerzame online quiz voorgeschoteld. Er kwamen in totaal 80 vragen voorbij over ons stadje Haastrecht, onze club en over voetbal in het algemeen. Vooral de ronde waarbij foto’s van bekende clubmensen werden verpakt in een ander jasje zorgde voor veel haliriteit. Een en ander werd vakkundig aan elkaar gepraat door Melvin en Hessel.

Al met al een geslaagd evenement, waardoor het geel-zwarte clubgevoel bij de deelnemers weer even helemaal terugkeerde. Hopelijk kan dit nog een keer herhaald worden in de nabije toekomst!